На Кіровоградщині кінотеатр реконструюють під спортивно-оздоровчий комплекс

Січень 05, 2022 | Новини | Переглядів: 1763 | Коментарі: 0

У селищі Онуфріївка Олександрійського району по програмі Президента України «Велике будівництво» продовжується реконструкція кінотеатру «Мрія» під спортивно-оздоровчий комплекс.

У межах проєкту реконструкцією передбачається: оновлення покрівлі, перепланування приміщень, улаштування балкону в спортзалі, знесення перегородок та улаштування нових, заміна вікон та дверей на сучасні енергозберігаючі, утеплення перекриття згідно з вимогами енергоефективності, внутрішнє оздоблення приміщень, прокладання нових внутрішніх інженерних систем водопостачання, каналізації, електроопалення, вентиляції, електроосвітлення.

Оскільки роботи на об’єкті почались у 2021 році, станом на сьогодні вже виконано:

- демонтажні роботи;
- влаштовані внутрішні перегородки;
- встановлено енергозберігаючі вікна та металопластикові двері;
- влаштовано покрівлю;
- роботи по влаштуванню фасаду з утепленням виконано 70%;
- влаштовано вимощення будівлі та пандуси;
- влаштовано внутрішню та зовнішню каналізаційну систему;
- влаштовані внутрішні мережі водопроводу.

У 2022 році передбачено завершення робіт, у тому числі: внутрішнє оздоблення, систему опалення та електричних мереж, влаштування системи вентиляції, завершення влаштування фасаду будівлі, придбання та встановлення меблів, обладнання та спортивного інвентарю спортивно-оздоровчого комплексу, влаштування благоустрою території. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool