На Кіровоградщині із снігового полону продовжують визволяти автомобільний транспорт

Березень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 1322 | Коментарі: 0

Наразі бійці пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують працювати на дорогах, визволяючи автомобільний транспорт із снігових пасток.

Так, протягом 2 березня станом на 14:30 особовий склад підпорядкованих підрозділів надав допомогу водіям, чиї автомобілі потрапили на складні ділянки автошляхів у Світловодському районі (рятувальники 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини допомогли з ремонтом та буксируванням водію вантажівки у с. Велика Андрусівка), м. Кропивницький та Кіровоградський район (1-й Державний пожежно-рятувальний загін відбуксирував легковик на вул. Ельворті та вантажівки біля с. Обознівка і на трасі Кропивницький – Миколаїв), смт Новгородка (27-ма ДПРЧ буксирувала вантажівку), Олександрійський район (2-й ДПРЗ допоміг вибратись із складної ділянки дороги вантажівці), смт Петрове (32-га ДПРЧ визволила легковик із замету) та Новоукраїнський район (рятувальники 19-ї ДПРЧ допомогли водію легковика).


Шановні водії автотранспортних засобів! Управління ДСНС в області закликає вас перечекати негоду та відкласти нагальні справи, що потребують виїзду за межі населених пунктів. Не ризикуйте, вирушаючи у складні поїздки засніженими автошляхами.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool