На Кіровоградщині іноземець займався грабежем

Липень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

У даний час перевіряється причетність зловмисника до 6 фактів кримінальних правопорушень у місті Світловодськ, а також до вчинення злочинів схожого характеру на території інших областей.

До Світловодського відділу поліції надійшло кілька звернень про те, що невідома особа зриває золоті ланцюжки з жінок.

«У ході отриманої оперативної інформації сектором карного розшуку було встановлено, що до злочинів, ймовірно, причетний не місцевий житель, який пересувається на автомобілі з іноземними номерами. У результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронці виявили вказаний транспортний засіб на території міста.

Зловмисником виявився 27-річний неодноразово судимий за крадіжки громадянин іншої держави. Останнім часом, проживаючи в сусідній області, він приїздив до Світловодська з товаришем на автомобілі. Поки друг чекав в авто, зловмисник зривав із потерпілих золоті прикраси та втікав. У подальшому награбоване чоловік продавав у сусідньому регіоні», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. Після встановлення кількості скоєних зловмисником злочинів, його дії буде кваліфіковано остаточно.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool