На Кіровоградщині іноземець вдарив ножем жителя Світловодська

Листопад 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

У результаті конфлікту між іноземним громадянином та жителем Світловодська останнього було тяжко поранено. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 36-річного громадянина іноземної держави.
До чергової частини міськвідділу міліції надійшло повідомлення із центральної районної лікарні про те, що з ножовим пораненням грудної клітини за допомогою звернувся 29-річний місцевий житель.
Правоохоронці прибули до медичного закладу та з’ясували, що потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння і отримав тілесні ушкодження на одній із вулиць міста від чоловіка, з яким у нього виник конфлікт.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції по «гарячих слідах» встановили особу зловмисника та затримали його. Підозрюваним виявився іноземець, що нелегально перебував на території області. У минулому році стосовно нього було складено адміністративні матеріали за порушення встановлених правил перебування у державі та прийнято рішення щодо видворення за межі країни. Правоохоронці з’ясовують причини повторного вчинення іноземним громадянином правопорушення.
За фактом скоєння злочину порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває.
Потерпілий наразі у тяжкому стані знаходиться в реанімаційному відділенні районної лікарні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool