На Кіровоградщині громадяни здали до органів поліції понад 85 одиниць зброї

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Із початку проведення місячника, що стартував 1 жовтня, завдяки добровільній здачі зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових матеріалів та боєприпасів, від кримінальної відповідальності звільнено 7 жителів області.

Загалом упродовж зазначеного періоду громадянами до підрозділів поліції вже здано 86 одиниць зброї, з яких 1 – нарізної зброї армійських зразків, 5 мисливських нарізних карабінів (2 – незареєстровані), 63 мисливських гладкоствольних рушниці (20 – незареєстровані), 16 одиниць холодної зброї та саморобний вогнепальний пристрій.

Також серед зданого 3 пристрої для відстрілу гумових куль (1 – незареєстрований), 8 газових пістолетів (револьверів), один з яких незареєстрований, майже 60 боєприпасів, 300 грамів пороху та граната Ф-1.

На сьогоднішній день у власність зареєстровано мисливську комбіновану рушницю «Sauer», яка раніше зберігалась незаконно.

За матеріалами дозвільної системи управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool