На Кіровоградщині громадянам нагадали правила пожежної безпеки у побуті

Вересень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

Кожного дня вогнеборці Кіровоградщини ліквідовують десятки пожеж, значна частка яких виникає саме у житловому секторі та на відкритих територіях. Зазвичай причиною виникнення таких загорянь є нехтування громадянами елементарними правилами пожежної безпеки.

1 вересня працівники Благовіщенського та Новгородківського районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальні бесіди у житловому секторі районних центрів.

Рятувальники поспілкувалися із громадянами та нагадали основні правила пожежної безпеки у побуті, що стосуються безпечного користування електричними та газовими приладами, а також наголосили на тому, що слід уникати користування відкритим вогнем у період спекотної погоди аби уникнути небажаних займань. Також фахівці Служби порятунку закцентували увагу людей на питанні безпеки дітей, зазначивши, що їх ні в якому разі не можна залишати без нагляду, постійно їм розповідати про те, які небезпечні наслідки можуть мати пустощі з вогнем. Крім того, громадяни дізнались, що кожен з них може навіть на власному подвір’ї виявити старий снаряд, який пролежав у землі ще з часів Другої світової війни, проте може бути дієздатним. З огляду на це, варто знати, як діяти у такому випадку. На завершення спілкування кожен отримав застережні листівки від рятувальників.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool