На Кіровоградщині громадян застерігають від виходу на тонку кригу

Грудень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 646 | Коментарі: 0

Крига на водоймах області ще надто тонка, проте це не спиняє шанувальників зимової риболовлі, які чекали на неї цілий рік.

Рятувальники намагаються запобігти трагедіям – постійно застерігають громадян від виходу на лід, адже щозими зростає ймовірність загибелі людей на водоймах.

11 грудня працівники районних секторів Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу серед жителів селищ Компаніївка та Новоархангельск. Рятувальники нагадували правила безпеки на водоймах у зимовий період: як перевірити товщину криги, які засоби порятунку потрібно мати під час зимової риболовлі, як надати допомогу тому, хто провалився. Працівники Служби порятунку зазначили, що товщина льоду на водоймі повинна бути не менше семи сантиметрів, щоб людина безпечно могла пересуватись по ній. Рятувальники також надали жителям селищ застережні листівки з правилами безпеки на зимових водоймах.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool