На Кіровоградщині громадян закликають подбати про захист свого майна

Грудень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 786 | Коментарі: 0

Запобігання пожежам у житловому секторі наразі залишається одним з пріоритетних завдань для рятувальників Кіровоградщини. 

З цією метою серед населення області постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота. Адже таке безпосереднє спілкування змушує багатьох громадян замислитися, чи надійно захищена від пожеж їхня оселя.

17 грудня у містах Мала Виска, Олександрія та селищі Добровеличківка працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області роз’яснили жителям правила пожежної безпеки у зимовий період.

Спілкуючись з мешканцями райцентрів, рятувальники надали застережні листівки, порадили тримати у справному стані газові плити та пічне опалення. Важливо бути обережними і користуючись електрообігрівачами та тепловентиляторами – не встановлювати їх впритул до меблів або штор, не використовувати для сушіння одягу та не користуватись саморобними або несправними обігрівачами, адже це може призвести до пожежі. Працівники Служби порятунку настійно рекомендували не залишати маленьких дітей без нагляду на тривалий час, особливо у кімнатах, де топиться грубка, працює електрокамін чи інші побутові прилади. Варто також подалі заховати від малечі сірники й запальнички.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool