На Кіровоградщині грабіж та угон авто

Червень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, 46-річний потерпілий, мешканець обласного центру, виїхав до міста Знам’янки у гості до товариша, з якими познайомився через соціальні мережі. Згодом між чоловіками стався конфлікт. У результаті господар будинку побив гостя та відібрав його особисті речі й транспортний засіб. За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Повідомлення про пригоду надійшло до Знам’янського міськвідділу 22 червня. Мати потерпілого зателефонувала до міліції та розповіла, що невідомий громадянин вчинив сварку з її сином. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Досить швидко оперативникам вдалося з’ясувати обставини події.
Виявилося, що конфлікт між потерпілим та мешканцем Знам’янки стався через те, що останній приревнував нового друга до своєї співмешканки. Спочатку чоловік почав сваритися, а вже потім вирішив і провчити потенційного суперника. Підозрюваний вхопив наявну вдома дерев’яну битку, кілька разів вдарив нею гостя, після чого заштовхав до салону його ж автомобіля та разом зі своєю співмешканкою поїхав у справах. Під час «подорожі» у потерпілого також відібрали належні йому документи, золотий ланцюжок, гроші, мобільний телефон.
Коли всі нагальні справи було вирішено і машина була вже не потрібна, зловмисник залишив автомобіль разом з пасажиром на узбіччі дороги та втік.
Повернувшись додому, кіровоградець розповів про неприємності родичці, а вона з власної ініціативи звернулася за допомогою до міліції.
У даний час підозрюваний пояснює мотиви свого вчинку слідчим.
- Викрадені речі повернули власнику, - розповідає начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий
За даним фактом розпочато кримінальні провадження за частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», ч. 2 ст. 186 ККУ «Грабіж», ч. 1 ст. 146 ККУ «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини», ч. 1 ст. 125 ККУ «Умисне легке тілесне ушкодження». За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool