На Кіровоградщині двох іноземців зобов’язали залишити Україну

Грудень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 451 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського відділу Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області у рамках проведення всеукраїнських профілактичних заходів з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант» виявили двох громадян Республіки Вірменія, які порушили терміни перебування в Україні.

Міграційники з'ясували, що 25-ти та 30-ти річні іноземці прибули в Україну у приватних справах у квітні, термін їх легального перебування закінчився у липні. З часу закінчення цього терміну для узаконення свого подальшого перебування в Україні чоловіки до підрозділів Міграційної служби області не звернулись.

За порушення правил перебування в Україні іноземців притягнуто до адмінвідповідальності за ч. 3 ст. 203 КУпАП, вони сплатили штрафи у розмірі 5100 грн кожен, відносно них міграційники прийняли рішення про примусове повернення до країни походження.
Іноземні громадяни зобов’язані добровільно залишити Україну.

Заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під назвою «Мігрант» триватимуть до 22 грудня.

Управління ДМС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool