На Кіровоградщині двоє зловмисників незаконно заволоділи автомобілем

Січень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 1203 | Коментарі: 0

Чужим авто спільники планували вирушити в особистих справах. Втім не впоралися з керуванням і з’їхали у кювет, після чого залишили автівку та втекли. За скоєне особам загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.

«Правоохоронці встановили причетність до злочину двох мешканців Бобринецького району, 21 та 27 років. Пізно ввечері вони проходили повз домоволодіння, розташоване в місті Бобринець, де біля воріт на подвір’ї побачили автомобіль, яким вирішили заволодіти та поїхати до Компаніївського району.
Упевнившись у тому, що їх ніхто не бачить, один із зловмисників відчинив не замкнені двері та зайняв місце водія. Потім спробував розпочати рух транспортного засобу за допомогою перемикання дротів із замка запалення. Коли це не вдалося, разом чоловіки почали з гори штовхати автомобіль від домоволодіння потерпілого, намагаючись таким чином запустити двигун. Однак зловмисники не впоралися з керуванням та допустили з’їзд у кювет, внаслідок чого автівка застрягла біля водойми, а вони зникли з місця події, залишивши автомобіль.
«У даний час особам повідомлено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом)

Кримінального кодексу України», – розповів начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.

Вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу. Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За матеріалами Бобринецького відділення
Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool