На Кіровоградщині дозволено промисловий вилов риби

Липень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 2303 | Коментарі: 0

З метою безперебійного забезпечення населення рибою та рибопродуктами з 2 липня у водних об’єктах в межах Кіровоградської області дозволено промисловий вилов риби.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні начальника Кіровоградської ОВА від 01.07.2022 № 467-р.

Вказаним розпорядженням на водоймах Кіровоградщини також дозволено навігацію для суден флоту рибної промисловості, суден спеціально уповноважених органів державної влади, які здійснюють охорону водних біоресурсів, Національної поліції України, Збройних Сил України та інших органів державної влади.

Закликаємо користувачів водних біоресурсів здійснювати промисел з урахуванням безпекової ситуації та мінімізації ризиків для населення, з обов’язковим дотриманням Правил промислового рибальства та Режиму рибальства у рибогосподарських водних об'єктах (їх частинах) України у 2022 році.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool