На Кіровоградщині до Держпродспоживслужби надійшло 124 скарги на недотримання протиепідемічних правил

Грудень 23, 2020 | Новини | Переглядів: 637 | Коментарі: 0

З початку карантину до Держпродспоживслужби області надійшло більше 124 скарги громадян на недотримання протиепідемічних правил 

Найбільше звернень надійшло від жителів м.Кропивницький – 68, м.Світловодськ – 13, м.Олександрія – 6.

Скарги стосуються допуску в приміщення відвідувачів без засобів індивідуального захисту; відсутність температурного скринінгу працівників перед початком роботи; продавці перебувають на робочому місці без масок, екранів та рукавичок; одночасне перебування в магазинах великої кількості покупців та недотримання дистанції між ними; непроведення дезінфекції в закладах при виявленні випадків захворювання на коронавірус; недотримання самоізоляції; порушення карантинних вимог при перевезенні пасажирів в громадському транспорті; відсутність санітайзерів з антисептиком та одноразових рукавичок у супермаркетах; продовження навчального процесу в закладах при виявленні випадків захворювання працівників на коронавірусну хворобу COVID-19.

Під час розгляду звернень громадян не всі порушення підтвердилися, тим не менш фахівці склали 3 протоколи про адміністративне правопорушення.

Детальніше 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool