На Кіровоградщині до адміністративної відповідальності притягнуто більше 240 дорослих

Липень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

На території області тривають профілактичні заходи, які поліцейські проводять у період літнього відпочинку та оздоровлення неповнолітніх.

Загалом у рамках відповідної роботи працівниками підрозділів ювенальної превенції перевірено 184 дитини, які перебувають на обліках в органах поліції.

До адміністративної відповідальності притягнуто більше 240 дорослих, із них 130 – за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).
Також до адмінвідповідальності за ч. 2 ст. 156 КУпАП притягнуто 5 громадян, які реалізовували алкогольні напої та тютюнові вироби особам, що не досягли 18-річного віку. До відповідних органів влади направлено 5 подань щодо позбавлення підприємців ліцензій за порушення правил торгівлі.

Із початку літнього оздоровчого сезону до територіальних органів поліції надійшло 45 звернень із приводу встановлення місцезнаходження 46 дітей, з яких 2 дітей було розшукано у термін понад добу, інших неповнолітніх – протягом доби.

Працівники поліції попереджають, що неналежне піклування про дітей може призвести до тяжких наслідків.

За матеріалами відділу управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool