На Кіровоградщині до адміністративної відповідальності притягнуто більше 240 дорослих

Липень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

На території області тривають профілактичні заходи, які поліцейські проводять у період літнього відпочинку та оздоровлення неповнолітніх.

Загалом у рамках відповідної роботи працівниками підрозділів ювенальної превенції перевірено 184 дитини, які перебувають на обліках в органах поліції.

До адміністративної відповідальності притягнуто більше 240 дорослих, із них 130 – за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).
Також до адмінвідповідальності за ч. 2 ст. 156 КУпАП притягнуто 5 громадян, які реалізовували алкогольні напої та тютюнові вироби особам, що не досягли 18-річного віку. До відповідних органів влади направлено 5 подань щодо позбавлення підприємців ліцензій за порушення правил торгівлі.

Із початку літнього оздоровчого сезону до територіальних органів поліції надійшло 45 звернень із приводу встановлення місцезнаходження 46 дітей, з яких 2 дітей було розшукано у термін понад добу, інших неповнолітніх – протягом доби.

Працівники поліції попереджають, що неналежне піклування про дітей може призвести до тяжких наслідків.

За матеріалами відділу управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool