На Кіровоградщині для учнів Солгутівської школи провели навчальну акцію

Вересень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 757 | Коментарі: 0

Дбаючи про безпеку наймолодших мешканців Кіровоградщини, рятувальники навчають їх правилам безпеки життєдіяльності за допомогою цікавих пізнавально-навчальних заходів, які враховують уподобання дитячої аудиторії.

Зокрема програма акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» побудована таким чином, щоб школярі могли засвоїти важливу інформацію не у формі нудних лекцій, а через ігрові, рухливі конкурси, а також змагання на кмітливість.

21 вересня для учнів Солгутівської школи, яка розташована у Гайворонському районі, рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини організували та провели навчальну акцію.

Учні побачили роботу рятувальників під час гасіння умовної пожежі та рятування потерпілого із задимленої будівлі. Діти ознайомилися із спеціальним озброєнням – гідравлічними ножицями, які рятувальники застосовують у разі аварій та інших невідкладних робіт. Звичайно, чекали на хлопців та дівчат і рухливі конкурси – дехто вперше потримав пожежний рукав та влучив ним у ціль, також юні учасники на швидкість одягали протигаз та бойовий одяг. Під час усього заходу рятувальники зупинялися на правилах безпеки, та переконувалися, що діти якісно вивчають їх у школі. Також усі учасники отримали заохочувальні подарунки та листівки з тематики безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool