На Кіровоградщині для дітей провели пізнавальну акцію (ФОТО)

Серпень 30, 2022 | Новини | Переглядів: 1643 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини впродовж усього року проводять із дітьми акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яка має на меті долучити молоде покоління до безпечного та відповідального способу життя.

На Кіровоградщині для дітей провели пізнавальну акцію

На Кіровоградщині для дітей провели пізнавальну акцію

На Кіровоградщині для дітей провели пізнавальну акцію


Так, 30 серпня такий навчально-пізнавальний захід відбувся на території центру дитячої та юнацької творчості Компаніївської селищної ради Кіровоградської області.

Традиційно захід проходив відповідно до такого сценарію: малечі й дорослим розповіли, як діяти під час оголошення сигналу тривоги, при виявленні боєприпасів часів минулих війн та сучасних вибухонебезпечних предметів, як недопустити нещасного випадку на воді, як запобігти пожежам у житловому секторі та в екосистемі. Також, діти мали змогу приміряти каску та справжній захисний одяг рятувальників, а також розфарбувати розмальовки відповідної тематики.

У результаті діти отримали багато позитиву та корисні знання, якими послуговуватимуться усе життя.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool