На Кіровоградщині державі повернуть сільгоспземлі, які були захоплені рейдерським чином

Квітень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1011 | Коментарі: 0

За позовом Знам’янської окружної прокуратури Кіровоградської області суд зобов’язав фізичну особу повернути державі дві земельні ділянки сільгосппризначення площею 93 га вартістю понад 61 млн грн на території Букварської сільської ради Олександрівського району.

Форму власності земель було змінено у рейдерський спосіб. Зокрема, державним реєстратором однієї із сільських рад Знам’янського району було зареєстровано право комунальної власності на ці земельні ділянки та одночасно ним було незаконно зареєстровано право оренди двох ділянок за фізичною особою.

Внаслідок незаконних дій реєстратора землі вибули із власності держави, а фізична особа набула право користування ними на умовах оренди до 2056 року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool