На Кіровоградщині дбають про захист врожаю від пожеж

Червень 14, 2022 | Новини | Переглядів: 1717 | Коментарі: 0

В умовах воєнного стану питання забезпечення країни продовольством стоїть особливо гостро.

На Кіровоградщині дбають про захист врожаю від пожеж


А відтак важливим є і збереження врожаю від знищення вогнем. Тож співробітники Головного управління ДСНС в області зосередили свої зусилля на тому, щоб у співробітництві із аграріями створити максимально безпечні умови для збирання, переробки та зберігання збіжжя.

Зокрема, працівники Кропивницького районного управління побували у кількох господарствах району та перевірили, як іде підготовка до цьогорічної зернозбиральної кампанії. Головна увага з боку рятувальників була зосереджена на наявності та справності вогнегасників, облаштуванні відповідно до Правил пожежної безпеки протипожежних щитів та попереджувальних знаків щодо заборони куріння і використання відкритого вогню.

Також фахівці Служби порятунку оглянули стан технічних засобів, залучених до роботи на полі та провели інструктажі з працівниками стосовно правил пожежної безпеки під час жнивної кампанії.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool