На Кіровоградщині чоловік завдав жінці кількох ударів ногами в живіт

Січень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Жінка звернулася за допомогою до районної лікарні лише через кілька днів, коли стан її здоров’я погіршився. У даний час зловмиснику оголошено підозру у скоєнні злочину.

До Маловисківського відділу поліції 4 січня надійшло повідомлення від медичних працівників. У потерпілої фахівці діагностували пошкодження одного з внутрішніх органів.

«Поліцейські встановили, що пригода сталася ще у перший день нового року. За попередньою інформацією, співмешканці пізно увечері їхали вулицями села на мопеді, з якого згодом упали. Жінка відмовилася від подальшої поїздки на транспортному засобі, у відповідь чоловік завдав їй кількох ударів ногами в область живота», - розповів т.в.о. начальника Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Зловмисника затримано у порядку ст. 208

Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool