На Кіровоградщині чоловік завдав ножового поранення своїй дружині

Березень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

За попередніми даними, мешканець Олександрії під час сварки завдав ножового поранення своїй 45-річній дружині. За вчинене йому може загрожувати покарання – від 7 років позбавлення волі.

До Олександрійського відділу поліції 14 березня надійшло повідомлення про доставлення в лікарню жінки з тілесними ушкодженнями. Поліцейські встановили причетність 45-річного місцевого жителя до скоєння злочину. У ході сварки, що виникла між подружжям, чоловік спричинив дружині проникаюче ножове поранення.

Усвідомивши, що сталося, громадянин вибіг на вулицю та попросив допомоги у медичних працівників, які в той час саме проїжджали поряд на автомобілі швидкої. Всі обставини події поліцейські нині встановлюють», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool