На Кіровоградщині чоловік зарізав свою співмешканку

Листопад 09, 2016 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Від отриманих під час сварки з чоловіком травм 31-річна потерпіла померла в лікарні. Внаслідок події без матері залишилася маленька дитина. За скоєне зловмиснику загрожує покарання - до 15 років позбавлення волі.

8 листопада до Світловодського відділу поліції надійшло звернення від місцевого жителя про те, що в квартирі напроти відбувається бійка та чути крики жінки. На місце події негайно виїхали правоохоронці. У помешканні поліцейські на підлозі кухні виявили потерпілу зі слідами крові на шиї.

Попередньо працівники поліції встановили, що між співмешканцями на ґрунті ревнощів виник сімейний конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік, схопивши зі столу кухонного ножа, наніс декілька ударів потерпілій. Каретою швидкої медичної допомоги жінку було госпіталізовано до лікарні та прооперовано. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Але на ранок потерпіла померла, тому слідчим кримінальне провадження за даним фактом було перекваліфіковано на ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За вчинене 37-річному чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool