На Кіровоградщині чоловік зарізав свого односельця

Липень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

У Знам’янському районі сварка між двома односельцями закінчилася смертю старшого з них від отримання ножових поранень. Зловмиснику загрожує покарання – до 15 років позбавлення волі.

«Пригода сталася на березі водойми у населеному пункті. Близько 03.00 ранку чоловіки, які з вечора минулої доби разом відпочивали, почали сваритися. Під час конфлікту молодший односелець схопив ножа та завдав ним 41-річному опоненту кілька ударів в область спини та тулуба. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці. 34-річного раніше судимого місцевого жителя поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України» - розповів т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Сергій Стешенко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
У даний час вирішується питання про обрання стосовно особи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool