На Кіровоградщині чоловік вчиняв крадіжки кабелю

Квітень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні майнових злочинів. Нині доведено його причетність до скоєння 6 крадіжок. За такі дії особі загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Протягом кількох місяців цього року до Новомиргородського відділення поліції надійшло декілька повідомлень про крадіжки кабелю, що належить підприємству зв’язку.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний раніше судимий житель міста. Чоловік, викравши кабель, обпалював його прямо на подвір’ї біля будинку, який він винаймав.

За попередніми даними, підозрюваний викрав більше 500 м кабелю, чим спричинив збитки на суму більше 10 тисяч гривень.
За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», санкцією якої передбачено до п’яти років позбавлення волі. Проводиться слідство.

За матеріалами Новомиргородського відділення поліції 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool