На Кіровоградщині чоловік вбив жінку

Грудень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1297 | Коментарі: 0

За попередніми даними, 56-річна жінка отримала травми під час сварки зі співмешканцем. За вчинене чоловіку може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

22 грудня о 20.30 до Олександрійського районного відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл. Заявниця повідомила, що в її будинку померла знайома, яка прийшла до неї та попросилася переночувати.

Було встановлено, що того дня під час розмови з односельчанкою жінка розповіла, що її побив 54-річний співмешканець. Через це додому вона не бажала повертатися. Коли у потерпілої погіршилося самопочуття, господарка помешкання запропонувала їй прилягти на ліжко, а згодом помітила, що гостя перестала подавати ознаки життя.

Кіровоград перейменують в Інгульск!

Місцева жителька негайно зателефонувала до відділення поліції з проханням викликати швидку допомогу. Прибувши на місце, лікарі констатували смерть потерпілої. Її тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2. ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами
Олександрійського районного відділення поліції
Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool