На Кіровоградщині чоловік продавав неіснуючий одяг

Червень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

Прокурори Олександрійської окружної прокуратури повідомили про підозру мешканцю Олександрії, який ошукав більше 30 громадян у соцмережі.

Слідство встановило, що двадцятирічний олександрієць розміщував у соціальній мережі оголошення про продаж чоловічого та жіночого одягу.

Жодних товарів, які пропонував до продажу, звичайно чоловік не мав. Шахрай створив декілька сторінок так званого онлайн шопінгу і пропонував одяг за значно нижчими цінами, ніж у інших продавців. Саме на дешевизну товару, як на гачок, і потрапляли ошукані. За обраний на сторінці товар від потенційних покупців підозрюваний просив повну передоплату. Після надходження грошей на банківську картку кошти присвоював, товар не відправляв, а покупців згодом блокував у мережі.

Наразі слідством встановлено уже більше 30 епізодів злочинної діяльності шахрая, а кількість ошуканих людей постійно зростає.

Так званому «підприємцю» наразі повідомлено про підозру за ч.3 ст. 190 КК України, тобто шахрайство. Йому загрожує від 3 до 8 років ув’язнення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool