На Кіровоградщині чоловік позбавив життя цивільну дружину

Листопад 09, 2016 | Новини | Переглядів: 878 | Коментарі: 0

Перебуваючи у нетверезому стані, 45-річний зловмисник завдав тілесних ушкоджень на 10 років молодшій від себе подрузі.

Від отриманих травм потерпіла померла. Місцезнаходження особи, причетної до її смерті, поліцейські встановили протягом доби. За скоєне тепер чоловіку загрожує покарання у вигляді 10 років в’язниці.

Пригода сталася в одному з сіл Кіровоградського району. Тіло 35-річної місцевої жительки у приватному домоволодінні виявила фельдшер. Жінка з очевидними ознаками смерті знаходилася в одній з кімнат. На місце пригоди негайно викликали працівників поліції.

«За кілька годин досвідченим оперативникам вдалося встановити місцезнаходження зловмисника та затримати його. Підозрюваним виявився співмешканець потерпілої. Після скоєного він утік із місця пригоди. У подальшому планував сховатися у своїх знайомих, однак навіть дійти до чужої оселі не встиг, адже був затриманий поліцейськими», - розповів т.в.о. начальника Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool