На Кіровоградщині чоловік позбавив життя свого родича

Листопад 27, 2017 | Новини | Переглядів: 643 | Коментарі: 0

За попередніми даними, молодший чоловік завдав старшому ударів руками, а потім скляною пляшкою. Від отриманих тілесних ушкоджень 59-річний потерпілий помер наступної доби у лікарні.

В одному з сіл Знам’янського району вихідними близько другої години ночі між місцевими жителями, що розпивали алкогольні напої, виникла сварка.

33-річний чоловік, який раніше вже був судимий за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, почав бити родича руками в різні частини тіла та завдав ударів скляною пляшкою в область голови. Після закінчення сварки чоловіки лягли відпочивати. Вранці 56-річному потерпілому стало. Його каретою швидкої було доправлено до районної лікарні, втім врятувати життя не вдалося. Причиною смерті стали тілесні ушкодження, отримані чоловіком напередодні», - розповів т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Сергій Стешенко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
У даний час підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання про застосування стосовно нього міри запобіжного заходу – тримання під вартою. За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Знам’янського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool