На Кіровоградщині чоловік отримав удар ножем в живіт

Листопад 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

Повідомлення про подію надійшло до райвідділу міліції з лікарні, куди було доставлено 34-річного потерпілого.

На місце пригоди одразу прибула слідчо-оперативна група. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловік разом зі своїм давнім знайомим розпивав алкогольні напої в домоволодінні місцевого жителя.
Під час застілля між гостями спочатку виникла сварка, а потім і бійка, у розпалі якої молодший із товаришів схопив ножа та завдав ним удару старшому в живіт.
Потерпілого було госпіталізовано до центральної районної лікарні. Зловмисника правоохоронці затримали. З місця події вилучено кухонний ніж.
– За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального Ккодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), - розповів начальник Гайворонського РВ УМВС в області Сергій Сірак. – Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool