На Кіровоградщині чоловік отримав ножове поранення

Вересень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, 41-річний громадянин отримав ножове поранення під час родинної сварки. 33-річного підозрюваного протягом кількох годин правоохоронці затримали у сусідньому населеному пункті. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 років.

Пригода сталася 6 вересня в одному з сіл Компаніївського району. До міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що каретою швидкої опівночі доправлено чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді ножового поранення. Поки потерпілий був під дією медикаментів і не міг сам пояснити, що сталося, оперативники встановили обставини подій.

Як з’ясувалося, у неділю підозрюваний поїхав у гості до дівчини в сусіднє село. Після спілкування у господині будинку виник конфлікт зі співмешканцем. Залагодити його попросили знайомого.

У ході сварки та бійки молодший з опонентів вихопив ножа, якого взяв з собою, та ударив ним чоловіка у живіт. Потім допоміг потерпілому зайти до будинку та навіть дочекався карети швидкої.

40 бійців батальйону «Кіровоград» вирушили у зону АТО (ФОТО)

- На щастя, тяжко травмованому вдалося вижити. Його кривдника працівники міліції затримали за місцем проживання. Після пригоди він встиг дійти пішки додому та ліг відпочивати, – розповідає начальник Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області Володимир Гавриленко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України « Умисне тяжке тілесне ушкодження». За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 років.

Перс-служба УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool