На Кіровоградщині чоловік ходив з гранатою в кишені

Листопад 10, 2016 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

38-річний раніше судимий житель одного з населених пунктів зберігав боєприпас у кишені одягу. За такі дії йому загрожує криімнальна відповідальність.

«У ході проведення відпрацювання території району поліцейські зупинили перехожого, який поводився підозріло. Під час особистого огляду у кишені громадянина працівники поліції вияивли та вилучили предмет, схожий на гранату РГД-5. За словами чоловіка, боєприпас він знайшов.

Вилучене нпаравлено на проведення експертизи», - розповів т.в.о. начальника Кіровоградського районного відідлення поліції Віталій Ноженко.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті пеердбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool