На Кіровоградщині біля водойм активізували роз’яснювальну роботу (ФОТО)

Червень 11, 2020 | Новини | Переглядів: 821 | Коментарі: 0

У спекотні вихідні дні люди обирають місця для відпочинку ближче до води, що, у свою чергу, спонукає працівників Управління ДСНС в області до активної профілактичної діяльності. 

Через засоби масової інформації проводиться попереджувальна робота, розміщуються застерігаючі матеріали у місцях масового відпочинку громадян біля водойм.

З метою безпосереднього спілкування з відпочиваючими рятувальниками проводяться виїзди до громадських пляжів у кожному районі області.

11 червня роз’яснювальну роботу провели працівники Знам’янського міськрайонного відділу та Управління ДСНС в області спільно з волонтерами Червоного Хреста біля водойми у селі Петрове Знам’янського району. Учасники рейду поспілкувались з місцевим населенням та нагадали правила безпечного відпочинку на воді: ні в якому разі не поєднувати вживання алкогольних напоїв з купанням, засмагати й купатись у вранішні та вечірні години, коли сонце не таке активне, дітям відпочивати тільки з батьками та не пустувати у воді й біля неї. Фахівці Служби порятунку наголосили, що забороняється стрибати у воду з технічних споруд або скель, а також пірнати у місцях, де глибина та стан дна не проглядаються, організовувати у воді ігри, пов’язані з пірнанням та захватом. Ризиковано для життя купатись у затоплених кар’єрах, каналах, озерах, ставках й інших водоймах, які не мають пляжів, обладнаних сезонними рятувальними постами.

На Кіровоградщині біля водойм активізували роз’яснювальну роботу

На Кіровоградщині біля водойм активізували роз’яснювальну роботу

На Кіровоградщині біля водойм активізували роз’яснювальну роботу

Рятувальники попередили, що неухильне виконання правил безпеки залишається головним та одним із надійних способів попередження нещасних випадків на воді, та розповсюдили серед відпочивальників застережні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool