На Кіровоградщині аферист видурив у 78-річної жінки гроші

Січень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 802 | Коментарі: 0

Шахраєм виявився раніше судимий за крадіжку житель Голованівського району. Аферист видурив у 78-річної жінки гроші. За скоєне йому загрожує кримінальна відповідальність.

«Повідомлення про злочин від потерпілої надійшло до Голованівського відділу поліції у грудні.
Поліцейські з’ясували, що невідомий чоловік прийшов до домоволодіння пенсіонерки та представився працівником РЕМ. Після чого розповів жінці про начебто пошкоджений електропровід від лічильника, у зв’язку з чим потрібно заплатити за ремонт. Зловживаючи довірою місцевої жительки, чоловік видурив у неї грошові кошти.
У результаті проведення оперативно-розшукових дій поліцейські встановили, що шахрайські дії щодо жінки похилого віку скоїв 32-річний мешканець району», - розповів очільник Голованівського відділу поліції Олег Клименко.

Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Розслідування у рамках відповідного кримінального провадження закінчено, матеріали направлено в суд. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Поліцейські закликають громадян бути пильними та не довіряти незнайомцям. Якщо невідомі особи відвідали вас за місцем проживання, представляються працівниками комунальних чи соціальних служб, вимагайте пред’явити посвідчення. У разі відмови – покличте сусідів, родичів, або зверніться до працівників поліції, зателефонувавши за номером «102».

За матеріалами Голованівського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool