На Кіровоградщини 97 відсотків платників ПДВ звітують засобами e-mail

Червень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Платники ПДВ регіону високо оцінили переваги електронного звітування та обрали для себе цей спосіб подачі звітності.

Саме 97% відсотків таких платників надають податкову звітність через Інтернет.
ГУ Міндоходів у Кіровоградській області нагадує, що для того, щоб надавати звітність таким способом, платникам податків необхідно мати електронний цифровий підпис.
З метою отримання безкоштовного електронного цифрового підпису для платників податків на Кіровоградщині відкрито 2 пункти реєстрації користувачів – при Головному управлінні Міндоходів у Кіровоградській області та при Олександрійській ОДПІ ГУ Міндоходів області. Обслуговування клієнтів Акредитованого центру проводиться з 9-00 до 20-00 години щоденно без перерви на обід.
Ключі електронного цифрового підпису дають змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міністерства, а й до органів державної статистики України та Пенсійного фонду України, використовуючи безкоштовний он-лайн сервіс «iFinZvit».
Також слід зазначити, що з 5 червня 2013 року Акредитованим центром сертифікації ключів інформаційно-довідкового департаменту (далі – АЦСК ІДД) припиняється надання у користування програмне забезпечення для звітності «ДПС Захист звітності». Для встановленого раніше програмного забезпечення «ДПС Захист звітності» технічна підтримка буде надаватись до 1 липня 2013 року. З детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД Міндоходів http://www.acskidd.gov.ua.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool