На Кіровоградщині 4 рази гасили пожежі у житловому секторі

Вересень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 683 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини загасили 4 пожежі у житловому секторі.

Так, рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка 31 серпня о 06:44 приборкали пожежу 70 м2 сінника та 9 т сіна і соломи в ньому на приватному обійсті на вул. Миру с.Фурманівка Новоукраїнського району.

Під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували дві корови, одного коня та житловий будинок. На гасіння пожежі залучались 4 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка та добровільна пожежна дружина СТОВ «Новий час» с. Фурманівка Новоукраїнського району. О 23:50 цього ж дня рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна Добровеличківського району та місцевої пожежної охорони с. Піщаний Брід Добровеличківського району загасили пожежу 5 т. сіна та соломи на території приватного домоволодіння на вул. Поштовій с. Піщаний Брід.

 1 вересня у с. Зибкове Онуфріївського району о 03:55 рятувальники 33-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка та особовий склад місцевої пожежної команди ТОВ ЛТД «Агродар» ліквідували пожежу 40 м2 покрівлі господарчої споруди та 4 м3 дров на території приватного домоволодіння, запобігши поширенню вогню на житловий будинок.

Крім того, бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія годиною пізніше загасили загоряння 5 м2 проводки в електрощитовій підвального приміщення житлової п’ятиповерхівки на вул. Грушевського м. Олександрія.
В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool