На Кіровоградщині 4 пожежі на об’єктах різного призначення ліквідували рятувальники

Червень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 677 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби на території Кіровоградської області сталось ще 4 пожежі на об’єктах різного призначення.

Так, 7 червня о 10:15 виникла пожежа 1 м2 стіни та 9 м2 даху господарчої споруди на пров. Транспортному м. Долинська. Загоряння об 11:53 ліквідували бійці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська.

Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький 8 червня о 04:24 приборкали пожежу 60 м2 покрівлі будівлі, що не експлуатується, на вул. Ушакова та одночасно інший черговий караул 1-го ДПРЗ загасив загоряння пральної машини та речей домашнього вжитку в ванній кімнаті однієї з квартир 5-поверхового житлового будинку на вул. Комарова в обласному центрі.

Рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м Знам’янка о 03:04 виїхали на гасіння пожежі 25 м2 покрівлі та перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння у с. Богданівка Знам’янського району. Вогонь було приборкано о 05:40.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool