На Кіровоградщині 2081 абітурієнт взяв участь в ЗНО з біології

Червень 10, 2021 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

Яке відбулося сьогодні, 10 червня. Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки ОДА Ельза Лещенко.

«На території області працювали 15 пунктів тестування та 226 аудиторій. Цьогоріч явка учасників склала 62,8%, торік показник був 65%. Загалом на тестування зареєструвалися 3315 абітурієнтів. У пунктах проведення ЗНО працювали 555 педагогів. За проходженням ЗНО спостерігали 2 представники від громадських спостерігачів та засобів масової інформації», - повідомила Ельза Лещенко.

Посадовиця додала, що під час проведення ЗНО в пункті тестування розташованому у Кропивницькому зафіксували один випадок наявності у абітурієнта навушників.

«Абітурієнта вилучили з аудиторії, він втратив можливість складання даного предмету. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання з біології пройшло злагоджено та у відповідності з вимогами. Порушень процедури тестування не зафіксували. Органи місцевого самоврядування забезпечили вчасне централізоване безкоштовне підвезення випускників до пунктів тестування», - додала директорка департаменту.

Нагадаємо, на Кіровоградщині вже відбулися ЗНО з хімії та іспанської, французької й німецької мов та англійської мов. Також пройшли тестування з математики, української мови і літератури, історії України та фізики. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool