На Кіpовогpадщині pятувальники 10 pазів надавали допомогу автомобілям на доpогах (ФОТО)

Грудень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини здійснили 10 виїздів для надання допомоги водіям автомобілів у складних ситуаціях на дорогах.

Так, рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький допомогли вилучили 2 вантажівки з кювета та зі складної ділянки дороги, а 1 автобус – з ями на дорозі.

2-м водіям легковиків, що опинились на складних ділянках доріг, допомогли вибратись рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець. «Газель» та легковик витягли рятувальники 20-ї ДПРЧ м. Долинська. Також допомогли водіям вантажівок на складних відрізках автошляхів бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія, 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка, 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска та 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське.

Негода, Кіровоградщина, Авто, Рятувальники

Негода, Кіровоградщина, Авто, Рятувальники

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool