На дорогах Олександрійського району на наступний рік планують значний обсяг робіт

Грудень 22, 2020 | Новини | Переглядів: 652 | Коментарі: 0

На 2021 рік дорожники Кіровоградщини запланували значний обсяг ремонтних робіт на шляхах державного значення в Олександрійському районі. Про це повідомив голова облдержадміністрації Андрій Назаренко сьогодні, 22 грудня, під робочої зустрічі з головами громад району.

«У наступному році плануємо великий обсяг робіт на дорогах державного значення в Олександрійському районі. Плануємо завершити ремонт траси Полтава-Олександрія, а це більше 21 кілометра, капітально відремонтувати понад 23 кілометри дороги Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя, плюс два мости на цьому шляху», – сказав Андрій Назаренко.

Він також зауважив, що реконструкціям мостів у наступному році приділятиметься особлива увага.

«Один із найбільш очікуваних ремонтів – це ремонт мосту через річку Бешка у Новій Празі. Також плануємо відновити міст у Новому Стародубі. Кілька тижнів тому був у Петрівському районі. До мене звернувся голова РДА Валерій Больбот, розповів про проблему. Ми поїхали подивилися. Стан дійсно аварійний. Треба ремонтувати», – додав очільник Кіровоградщини.

Нагадаємо, голова ОДА Андрій Назаренко ініціював робочі наради з головами громад регіону з огляду на адміністративно-територіальну реформу. Такі зустрічі раніше відбулися у Голованівському та Новоукраїнському районі. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool