Музей запрошує!

Лютий 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

23 лютого 2012 року об 15 год. в Кіровоградському обласному художньому музеї відбудеться відкриття 39-ї виставки «Товариства пересувних художніх виставок ХХІ століття» м. Санкт-Петербург.

«Від кращих зразків старого до нового, від перевіреної школи до експерименту» - так звучить девіз «Товариства пересувних художніх виставок ХХІ століття», створеного в 2005 році з метою відродження і розвитку кращих традицій російського мистецтва.

Назва Товариства є невипадковою, адже його члени та експоненти наслідують основним принципам передвижників ХІХ століття.

На З9-й виставці Товариства в Кіровоградському обласному художньому музеї представлено понад 80-ти творів живопису, графіки та скульптури, датованих 1968-2011 роками. Автори більшості експонованих творів - відомі російські митці, що пройшли школу Інституту живопису, скульптури та архітектури ім. І.Ю.Рєпіна Російської академії мистецтв, Художнього інституту ім. В.І.Сурікова, Вищого художньо-промислового училища імені В.І.Мухіної (зараз Санкт-Петербурзька ДХПА ім. О.Л.Штігліца), Московського художньо-промислового університету ім. С.Г.Строганова, Художнього училища ім. В.А.Сєрова (М.К.Реріха) та інших знаних художніх закладів.

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна (колишня Карла Маркса), 60

Телефони для довідок: (0522) 24-98-37

Вхід на відкриття виставки безкоштовний
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool