МНС: Застереження для жителів Кіровоградської області

Серпень 31, 2011 | Новини | Переглядів: 1813 | Коментарі: 0

Влітку було вдосталь часу для належної підготовки до опалювального осінньо-зимового сезону. Якщо ж ви ще не приступили до вирішення цього питання, займіться ним негайно, адже часу до холодів залишається небагато.

Наші поради стосуються користувачів пічним опаленням. Особливу увагу зверніть на стан опалювальних печей: страждають в основному ті, хто перед початком опалювального сезону не перевіряє і не ремонтує свої печі.
Димоходи печей необхідно очистити від сажі перед початком опалювального сезону і не рідше ніж один раз на 2 місяці протягом опалювального сезону.
На горищах усі труби і стіни, в яких проходять димові канали, повинні бути заштукатурені та побілені, а ні в якому разі не обклеєні шпалерами, аби можна було чітко побачити тріщини та пошкодження, що можуть з’являтись у процесі експлуатації.
Не можна топити печі з несправними або відкритими дверцятами, використовувати для топки дрова, що перевищують по довжині глибину пічки.
Біля печі перед отвором на легкозаймистій підлозі необхідно прибити металевий лист розміром не менше 50х70 см.
Підготуйте металеву тару, бажано з ніжками та щільною кришкою, для золи і шлаку. Подумайте, де будете зберігати відходи.
Пам’ятайте: паливо – дрова, вугілля, повинно зберігатися в спеціально відведених місцях, не ближче 10 м від будівлі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool