МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 8 по 9 серпня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У м. Знам’янці горіло 4 кв. м господарчої споруди у приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється. Завдяки оперативності рятувальників врятовано будівлю літньої кухні.
В м. Олександрії через необережне поводження господаря з вогнем при курінні у ліжку виникла пожежа постільних речей у будинку. Винуватця пожежі, врятованого бійцями пожежно-рятувальної служби міста, з діагнозом отруєння чадним газом госпіталізовано до центральної міської лікарні. Врятовано також будинок.
На 597-му кілометрі автошляху Стрий-Кіровоград-Знам’янка на території Новоархангелького району виникла пожежа моторного відсіку та внутрішнього оздоблення кабіни вантажного автомобіля «Мерседес-817». Спричинило пожежу коротке замикання електромережі автомобіля. Врятовано кузов автомобіля та вантаж.
У м. Кіровограді через необережне поводження з вогнем при курінні невстановлених осіб горіло 2 кв. м сміття на відкритій території по вулиці Жадова.
У м. Новоукраїнці необережне поводження з вогнем невстановленої особи спричинило пожежу 96 кв. м сінника, 2 тонн соломи та 1,5 тонни сіна у приватному домоволодінні. Завдяки оперативності та професіоналізму рятувальників врятовано житловий будинок та дві господарчі споруди.
У смт Петрове на р. Інгулець внаслідок необережного поводження на воді загинув 62-річний чоловік. Через півгодини після трагедії тіло загиблого було вилучено з водойми місцевим населенням. Обставини смерті з’ясовуються.
У м. Світловодську рятувальники спиляли та прибрали дерево, яке загрожувало падінням на лінію електропередач.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool