МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Липень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 27 по 30 липня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

27 липня у с. Богданівка Петрівського району виникла пожежа 9 кв. м господарчої споруди . Причина пожежі – встановлюється.
У с. Долинівка Гайворонського району горіло 20 кв. м сінника. Причина пожежі встановлюється.
У м. Долинська виникла пожежа 130 кв. м покрівлі споруди, яка належить товариству з обмеженою відповідальністю, зареєстрованому у м. Миколаєві, і яка на даний час не експлуатується. Причина пожежі – встановлюється.
У с. Червоне Гайворонського району горіло 2 га пожнивних залишків на полі фермерського господарства “Близнюки”. Причина пожежі – встановлюється.
У с. Більшовик Долинського району через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 2 тонн соломи на відкритій території.
Рятувальники Кіровограда допомогли працівникам комунальних служб розпиляти та прибрати дерево, яке впало на тротуар по вулиці Кірова.
28 липня у м. Кіровограді через необережне поводження з вогнем невстановленої особи горіло 30 кв. м сухої трави на відкритій території по вул. Козацькій. У с. Червоному Гайворонського району через необережність при палінні невідомої особи горіло 300 кв. м сухої трави на відкритій території.
На території дачного кооперативу “Гідросила” (Степова сільська рада) Кіровоградського району через необережне поводження з вогнем господаря виникла пожежа 24 кв м перекриття та 55 кв м покрівлі житлового будинку.
У с. Суботці Знамянського району виникла пожежа двох легкових автомобілів на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – встановлюється.
У с. Копенкувате Новоархангельського району виявлено артилерійський снаряд, 5 мінометних мін та гранату РГД. Виявлені боєприпаси 30 липня знешкодили працівники піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області.
29 липня у садовому товаристві “Дружба” м. Кіровограда виникла пожежа 7 кв. м господарчої споруди. Причина – встановлюється.
У м. Світловодську на території садового товариства “Черемшина” через необережне поводження з вогнем невстановленої особи горіло 23 кв. м покрівлі господарчої споруди. Завдяки оперативності та професійним діям рятувальників врятовано дачний будиночок.
У с. Червоні Маяки Гайворонського району виникла пожежа 55 кв. м покрівлі житлового будинку, 20 кв. м покрівлі господарчої споруди та 300 кг сіна у приватному домоволодінні. Причина пожежі – встановлюється.
У с. Несваткове Олександрівського району виникла пожежа 40 кв. м покрівлі господарчої споруди. Причина пожежі – встановлюється.
У м. Новоукраїнці через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 150 кв. м сухої трави на відкритій території.
У м. Світловодську бійці державної пожежно-рятувальної частини допомогли працівникам залізничної станції спиляти дерево, що загрожувало падінням на залізничну колію. У м. Кіровограді рятувальники надали допомогу ВАТ “Кіровоградгаз” – розпиляли та прибрали дерево, що впало на газову трубу по проспекту Правди.
У м. Олександрії та у м. Кіровограді рятувальники надали допомогу трьом громадянам по відкриванню дверей їх квартир.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool