МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 22 по 27 серпня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

22 серпня в м. Помічна Добровеличківського району виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в квартирі двоповерхового житлового будинку. Причина загоряння встановлюється.
23 серпня в м. Знам’янка виникла пожежа 6 м2 сміття в колекторі тепломережі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Могильне Гайворонського району виникла пожежа 9 м2 покрівлі господарчої споруди та 0,2 т сіна, що належать 36-річному місцевому жителю. Причина – необережне поводження з вогнем господаря при спалюванні сміття. Завдяки діям рятувальників вогонь не завдав шкоди житловому будинку.
В смт Димитрове м. Олександрії виникла пожежа 20 м2 покрівлі житлового будинку та 6 м2 паркану. Причина пожежі – встановлюється.
В с. Петрове Знам’янського району виникла пожежа 45 м2 покрівлі житлового будинку, що належить 49-річній місцевій жительці. Причина пожежі – коротке замикання електромережі будівлі.
В Олександрії та Світловодську рятувальниками надано допомогу за двома адресами по відкриванню дверей квартир.
24 серпня в м. Новоукраїнка виникла пожежа 10 м2 сухої трави на відкритій території. Причина займання – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Кіровограді на р. Інгул виявлено загиблого чоловіка (паспортні дані встановлюються). Причина смерті встановлюється. Особовим складом аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області тіло загиблого вилучено з водойми.
В Кіровограді рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню гілки дерева, яка загрожувала падінням на тротуар.
В м. Мала Виска місцевим підрозділом надано допомогу працівникам швидкої допомоги по зняттю з навісу під’їзду п’ятиповерхового житлового будинку 53-річного чоловіка, який впав на нього з вікна другого поверху.
25 серпня в с. Сметанівка Онуфріївського району виникла пожежа 2 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Рятувальники запобігли поширенню пожежі на поруч розташований житловий будинок.
В смт Димитрове м. Олександрії виникла пожежа трьох господарчих споруд загальною площею 16 м2 на території приватного домоволодіння, яке належить 55-річному місцевому жителю. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді на відкритій території біля бази «Гірник» виникла пожежа 300 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Новоглиняне Добровеличківського району виникла пожежа 5 т сіна на території приватного домоволодіння, яке належить 56-річній місцевій жительці. Причина пожежі встановлюється.
На автошляху м. Помічна - с. Веснянка у Добровеличківському районі водій автомобіля не впорався з керуванням та з’їхав в кювет, внаслідок чого травмовано двох пасажирів (паспортні дані встановлюються). Місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу по вилученню автомобіля з кювету.
На автошляху м. Олександрія - с. Павлиш Світловодського району водій автомобіля не впоралась з керуванням та допустила зіткнення з деревом, внаслідок чого була травмована та госпіталізована до Світловодської ЦРЛ. Місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу по вилученню потерпілої з салону автомобіля.
26 серпня на 107 км автошляху Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв у Бобринецькому районі виникла пожежа моторного відсіку та салону автомобіля «ВАЗ 2106», що належить 32-річному жителю області. Причина пожежі – несправність паливної системи автомобіля.
В Світловодську виникла пожежа 10 м2 покрівлі та перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
На ставку смт Смоліне Маловисківського району виявлено загиблого чоловіка (паспортні дані встановлюються). Причина смерті встановлюється. Особовим складом місцевого пожежно-рятувального підрозділу тіло загиблого вилучено з водойми.
В с. Бережинка Кіровоградського району на території приватного домоволодіння рятувальниками надано допомогу господарям по вилученню корови із зливної ями.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool