МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 21 по 22 серпня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

21 серпня в м. Знам’янка виникла пожежа 4 м2 дерев’яної споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
В с. Свірневе Голованівського району виникла пожежа 32 м2 покрівлі господарчої споруди та 150 кг сіна на території приватного домоволодіння, яке належить 70-річній пенсіонерці. 2 тонни сіна зайнялося на території приватного домоволодіння і в с. Панькове Бобринецького району. Причина пожеж встановлюється.
В дев’ятиповерхівці по вул. Комарова в Кіровограді виникло загоряння1 м2 сміття на балконі квартири на п’ятому поверсі. Пожежа виникла через необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
22 серпня в садовому товаристві «Роднік» м. Світловодськ виникла пожежа 5 м2 домашніх речей та 10 м2 покрівлі бані на території приватного домоволодіння. Власник встановлюється.
Причина та збиток – встановлюється.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool