МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Червень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 15 по 18 червня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

15 червня в с. Миколо-Бабанка Бобринецького району місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 60 м2 сінника в домоволодінні 35-річного місцевого жителя. До пожежі призвели пустощі з вогнем 4-річного сина господаря.
В Кіровограді по вул. Степана Разіна виникла пожежа двоповерхової господарчої споруди, що належить 58-річній місцевій жительці. Вогнем пошкоджено 20 м2 покрівлі поруч розташованого житлового будинку сусідів. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У смт Вільшанка ліквідовано пожежу 6 м2 покрівлі господарчої споруди в приватному домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді по вул. Комарова ліквідовано пожежу електропроводки автомобіля «Вольво740». До займання призвело коротке замикання електромережі автомобіля.
У Кіровоградському районі на території Новенської сільської ради рятувальники вилучили з ями зі смолою 72-річного місцевого жителя, який потрапив туди, рятуючи власного собаку.
Допомогу господарям по відкриванню дверей квартир надано рятувальниками за двома адресами в Кіровограді, а в Олександрії таку ж допомогу надано працівникам міліції.
В Кіровограді по вул. Пацаєва місцевим підрозділом надано допомогу населенню по діставанню собаки з каналізаційного люку.
16 червня в Кіровограді по вул. 40 років Перемоги рятувальниками ліквідовано пожежу 3 м2 підлоги надвірної споруди, яка належить 36-річному місцевому жителю. До пожежі призвело необережне поводження господаря з вогнем при курінні.
В Кіровограді надано допомогу місцевій жительці по відкриванню дверей квартири.
17 червня в Малій Висці місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 150 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді по вул. Павлоградській рятувальниками ліквідовано пожежу 15 м2 домашніх речей та 10 м2 покрівлі гаражу на території домоволодіння 48-річного місцевого жителя. До пожежі призвело необережне поводження господаря з вогнем. Також місцевим пожежно-рятувальним підрозділом по вул. Маланюка ліквідовано пожежу 10 м2 сміття в безгосподарчій споруді. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool