МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Липень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 13 по 15 липня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

13 липня у Бобринці внаслідок короткого замикання електромережі у приміщенні господарчої споруди виникла пожежа 43 кв. м покрівлі у домоволодінні 28-річної місцевої жительки.
У Кіровограді по вулиці Полтавській виникла пожежа двигуна автомобіля “Mitsubishi”. Причина - загорання паливної системи внаслідок ДТП.
У Кіровограді надано допомогу пенсіонеру по відкриванню дверей його квартири.
14 липня в смт Петрове виникла пожежа 15 кв. м покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння 40-річної місцевої жительки. Причина та збитки пожежі – встановлюються. Також надано допомогу по відкриванню дверей квартири жителю Кіровограда.
15 липня в с. Йосипівка Петрівського району виникла пожежа 35 кв. м покрівлі житлового будинку та 12 кв. м господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина та збитки пожежі – встановлюються.
У Кіровограді через необережне поводження невстановленої особи з вогнем при палінні виникла пожежа 2 кв. м домашніх речей на балконі квартири 66-річної жінки.
В смт Петрове виникла пожежа 6 кв. м покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння 64-річного пенсіонера. Причина та збитки пожежі – встановлюються.
У м. Олександрії через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 120 кв. м покрівлі восьми господарчих споруд, 2 куб. м дров та 5 куб. м дощок.
У с.Торговиця Новоархангельського району виникла пожежа 8 кв. м покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина та збитки пожежі – встановлюються. Завдяки своєчасній та професійній допомозі бійців місцевого пожежно-рятувального підрозділу від вогню врятовано житловий будинок.
У Кіровограді на території садового товариства “50 років Жовтня” через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 12 кв. м дачного будинку.
У м. Долинська виникла пожежа 92 кв. м покрівлі господарчої споруди та гаражу на території приватного домоволодіння. Причина та збитки пожежі – встановлюються.
У Кіровограді на р. Інгул внаслідок необережного поводження на воді загинув чоловік. О 20.00 тіло загиблого місцевим населенням було вилучено з водойми. Причина смерті встановлюється.
У с. Бандурове Гайворонського району дерево впало на автомобіль ВАЗ 21063. Рятувальники допомогли господарю розпиляти та прибрати деревину.
У с. Лозувата Ульяновського району рятувальники місцевого підрозділу допомогли укріпити зруйнований внаслідок погіршення погодних умов дах житлового будинку.
16 липня у с. Могильне Гайворонського району горіло 500 кг сіна у домоволодінні місцевої жительки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool