МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 9 по 10 серпня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

У с. Варваро-Олександрівці Добровеличківського району через несправність паливної системи автомобіля виникла пожежа ВАЗ 2107.
У м. Кіровограді горіло 1 кв.м домашніх речей у квартирі житлової п’ятиповерхівки по вулиці Волкова. Причина пожежі – необережне поводження господаря з вогнем під час паління.
У с. Суботці Знам’янського району через пустощі з вогнем 4-річного сина господарки виникла пожежа 500 кг сіна у приватному домоволодінні. Завдяки оперативності рятувальників врятовано господарчу споруду.
У с. Гурівка Долинського району рятувальники спиляли та прибрали дерево, що створювало загрозу падіння на трубу газопостачання.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool