МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 31 липня по 1 серпня 2012 року  Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

30 липня о 23.30 до служби порятунку надійшло повідомлення, що на ставку с. Варварівка Долинського району через власну необережність загинув 74-річний чоловік. Наступного дня о 8.35 тіло загиблого було підняте на поверхню місцевими жителями. Обставини загибелі встановлюються.
31 липня у м. Кіровограді внаслідок порушення правил пожежної безпеки при проведенні газозварювальних робіт виникла пожежа 2 кв м перекриття житлового будинку.
У м. Кіровограді через необережне поводження з вогнем невідомої особи горіло 2 кв. м надвірної споруди на відкритій території.
Необережно кинутий невідомою особою непогашенй недопалок чи сірник (ким і що наразі з’ясовується фахівцями) спричинив пожежу 200 кв. м сухої трави на відкритій території поблизу Лелеківського кладовища у м. Кіровограді.
Необережне поводження з вогнем господаря стало причиною виникнення пожежі 40 кв. м покрівлі господарчої споруди та 2 тонн соломи на території приватного домоволодіння у с. Комишувате Новоукраїнського району. Завдяки оперативності й професіоналізму рятувальників врятовано поруч розташований житловий будинок.
У с. Вільхове Ульяновського району пожежу 35 кв. м покрівлі господарчої споруди та 9 кв. м покрівлі прибудови до літньої кухні спричинило закорочення електромережі.
Необережне поводження з вогнем невстановлених осіб спричинило пожежу перил балкону однієї з квартир на шостому поверсі житлової дев’ятиповерхівки у м. Світловодську.
Через необережне поводження мешканця Кіровограда з вогнем при палінні виникла пожежа домашніх речей у його будинку.
У м. Кіровограді рятувальники допомогли відкрити двері квартири, а у м. Світловодську надали допомогу комунальникам міста - спиляли та прибрали дерево, яке загрожувало падінням на повітряну лінію електропередач.
У лісосмузі поблизу с. Піщаний Брід Олександрійського району виявлено 76-міліметровий артснаряд часів ВВв. Виявлений боєприпас буде знешкоджено групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області 1 серпня.
1 серпня у с. Краснопілля Петрівського району виникла пожежа 35 кв. м покрівлі та 10 кв. м перекриття житлового будинку. Причина пожежі та збитки – встановлюються.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool