МНС: Оперативні зведення

Квітень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 26 по 27 квітня 2012 року.Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

26 квітня в Олександрії місцевим підрозділом ліквідовано пожежу автомобіля «Peugeot 309», який належить 62-річному жителю міста. До пожежі призвело коротке замикання електропроводки автомобіля.
В с. Стринівка Олександрівського району рятувальники ліквідували пожежу 60 м2 покрівлі житлового будинку та 24 м2 господарчої споруди, які належать 84-річному пенсіонеру. До пожежі призвела необережність господаря під час спалювання сміття.
В с. Кучерівка Знам’янського району ліквідовано пожежу 30 м2 сміття та залишків минулорічного бур’яну на території домоволодіння 40-річного місцевого жителя. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Вись Маловисківського району виявлено 1 артилерійський снаряд та 1 мінометну міну періоду Великої Вітчизняної війни. Знешкодження виявлених боєприпасів заплановано на 27 квітня.
27 квітня о 01:00 в смт Знам’янка-Друга місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 15 м2 домашніх речей в житловому будинку, який належить 48-річному місцевому жителю. Завдяки оперативним діям рятувальників вогонь не поширився на інше майно. Причина пожежі встановлюється.
О 02:30 в Кіровограді місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 2 м2 старих домашніх речей біля шахти ліфту на 9 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool