МНС: Оперативні зведення

Квітень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 12 по 17 квітня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

12 квітня в с. Соколівське Кіровоградського району місцевий підрозділ залучався до гасіння пожежі 9 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння, що виникла внаслідок короткого замкнення електропроводки.
Дві пожежі, що виникли через необережність при спалюванні сміття, ліквідували рятувальники на території області. Так, в с. Поселянівка Олександрівського району виникла пожежа 4 м3 дров на території домоволодіння. До пожежі призвела необережність 78-річної господарки з вогнем при спалюванні сміття. А в с. Диківка Знам’янського району виникла пожежа 80 м2 покрівлі безгосподарчого нежитлового будинку. Пожежу спричинило порушення правил пожежної безпеки при спалюванні сміття жителькою сусіднього будинку.
В с. Розділ Голованівського району виникла пожежа 8 м2 покрівлі приватного житлового будинку. Причина пожежі встановлюється. Рятувальникам вдалося запобігти поширенню вогню на більшу площу, завдяки чому пожежа на завдала значних збитків.
В Кіровограді по вул. Мурманській на відкритій території місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 6 м2 автопокришок, що виникла внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи.
13 квітня в Олександрії рятувальниками ліквідовано пожежу 48 м2 покрівлі гаражу та автомобіля «Москвич 2141». Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при користуванні електрозварювальним апаратом.
Протягом доби в Кіровограді виникло три пожежі, які спричинила необережність з вогнем. По вул. Васнєцова виникла пожежа 15 м2 будівельних відходів на відкритій території. А в садовому товаристві «50 років Жовтня» зайнялося 10 м2 дачного будинку. По вул. Кропивницького зайнялося 50 м2 сміття на відкритій території.
В Кіровограді місцевим підрозділом оперативно ліквідовано пожежу в під’їзді дев’ятиповерхівки по вул. Жадова, де через коротке замкнення електромережі щитової виникла пожежа 0.5 м ізоляції силового кабелю електрощитової.
14 квітня в с. Паліївка Маловисківського району виникла пожежа 10 м2 дерев’яних стін, покрівлі господарчої будівлі та мотоциклу «ИЖ Планета» на території домоволодіння 36-річного місцевого жителя. Причина пожежі наразі встановлюється. Бійці місцевого підрозділу запобігли поширенню пожежі на житловий будинок, розташований поруч.
Два займання сухої трави загасили рятувальники на території області - в Олександрії через самозаймання виникла пожежа 30 м2 сухої трави на відкритій території. 120 м2 сухої трави на відкритій території зайнялося в Кіровограді по вул. Московській. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В м. Знам’янка виникла пожежа 1,5 м2 дерев’яних стін навісу та столу на території домоволодіння 85-річного пенсіонера. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем при використанні димового приладу для бджіл. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежа не поширилася на житловий будинок та господарчу споруду.
15 квітня в с. Велика Виска Маловисківського району виникла пожежа 12 м2 домашніх речей в житловому будинку 34-річного місцевого жителя. Причина – коротке замкнення електромережі. Місцевий підрозділ оперативно ліквідував займання та запобіг поширенню пожежі на більшу площу.
В Олександрії виникла пожежа 4 м2 господарчої споруди на території домоволодіння 41-річної місцевої жительки. Причина пожежі встановлюється. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежа не розповсюдилася на житловий будинок, що розташований поруч.
В с. Дмитрівка Знам’янського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 18 м2 домашніх речей, 35 м2 перекриття та 40 м2 покрівлі житлового будинку, який належить 63-річному місцевому жителю. До пожежі призвело його необережне поводження з вогнем при курінні. Господаря з опіками лівої кисті, ніг 3 ступеня та отруєнням чадним газом доставлено до реанімаційного відділення центральної районної лікарні, стан стабільний.
В смт Димитрове, передмісті Олександрії, виникла пожежа 12 м2 надвірної споруди в домоволодінні 70-річного пенсіонера. Причина пожежі встановлюється. Рятувальники запобігли поширенню пожежі на поруч розташований житловий будинок.
В смт Смоліне Маловисківського району місцевим підрозділом надано допомогу 24-річному чоловіку, який впав у підвал п’ятиповерхового житлового будинку та не міг звідти вибратись самостійно.
В Кіровограді місцевим підрозділом надано допомогу 63-річному пенсіонеру по відкриванню дверей квартири.
16 квітня в Гайвороні місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 1 м2 покрівлі господарчої споруди на території домоволодіння 50-річного місцевого жителя, що виникла через коротке замкнення електропроводки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool